Dzień 14.10.2025 r. (wtorek) jest dniem wolnym od zajęć dydaktycznych.
W tym dniu obiady nie będą przygotowywane.

OPŁATA ZA OBIADY W MIESIĄCU
 PAŹDZIERNIKU WYNOSI:
 
DLA UCZNIÓW: 22 DNI x 4,50 zł = 99,00 zł

DLA PRACOWNIKÓW: 22 DNI x 13,68 zł = 300,96 zł


UWAGA: ZE WZGLĘDU  NA NALICZANIE ODSETEK ZA OPÓŹNIENIA
PROSIMY O DOKONYWANIE WPŁAT W TERMINIE.

PRZYPOMINAMY, ŻE OBOWIĄZKIEM RODZICA JEST PRZEKAZYWANIE INFORMACJI
O NIEOBECNOŚCI UCZNIA W SZKOLE LUB O REZYGNACJI Z KORZYSTANIA Z POSIŁKU. 

NIEOBECNOŚĆ MOŻE BYĆ ZGŁOSZONA JUŻ OD JEDNEGO DNIA.

POSIŁEK NIEODWOŁANY NIE PODLEGA ZWROTOWI.
 
      WPŁATĘ NALEŻY DOKONAĆ DO DNIA:  10.10.2025 r.
 
     NUMER KONTA NA KTÓRE DOKONUJEMY WPŁATY ZA OBIADY :
            PKO BP  86 1020 2313 0000 3402 0573 3078     
     ODBIORCA:  CUW UL.GRANICZNA 27, 40-017 KATOWICE

PROSIMY O DOKONYWANIE WPŁAT W WYŻEJ  WYMIENIONYM TERMINIE.

BRAK WPŁATY BĘDZIE SKUTKOWAŁO NIE WYDANIEM POSIŁKU DLA UCZNIA


Wydawanie obiadów
Klasy I-III: zgodnie z harmonogramem
Klasy IV-VI, przerwa 11:25-11:45, 12:30-12:50, 13:35-13:55
Klasy VII-VIII: przerwa 12:30-12:50, 13:35-13:55

chef, character, cook-1417239.jpg
JADŁOSPIS
27.10.2025-31.10.2025
poniedziałek  ZUPA : jarzynowa z ziemniakami i mięsem
                   
  II DANE : racuszki drożdżowe z serkiem waniliowym, kompot truskawkowy
wtorek  ZUPA : kalafior z ziemniakami, mięsem i śmietaną   
                                                                    
  II DANIE : makaron spaghetti, mięso wieprzowe mielone duszone z pomidorami, papryką czerwoną i sosem bolognese, kompot wieloowocowy
środa ZUPA :  rosół wołowy z jarzynami, mięsem i zacierką

II DANIE : ziemniaki z pieca, kotlet drobiowy panierowany smażony, surówka z pora, selera konserwowego, marchewki i jogurtu naturalnego, kompot śliwkowy
czwartek   ZUPA : barszcz biały z ziemniakami, mięsem i śmietaną

II DANIE : kasza jęczmienna, pieczeń wieprzowa duszona, buraczki gotowane, kompot wieloowocowy
piątek   ZUPA : szpinakowa z kaszą manną, mięsem i śmietaną

II DANIE : ziemniaki, paluszki rybne z filetów mintaja z pieca, kapusta kiszona gotowana, kompot śliwkowy

Jadłospis do pobrania

Przewijanie do góry