OPŁATA ZA OBIADY W MIESIĄCU STYCZNIU WYNOSI:
  
DLA UCZNIÓW 19 DNI x 4,50 zł. = 85,50 zł.
                                                        
DLA PRACOWNIKÓW 19 DNI x 13,68 zł. =  259,92 zł.

UWAGA: 
ZE WZGLĘDU  NA NALICZANIE ODSETEK ZA OPÓŹNIENIA
PROSIMY O DOKONYWANIE WPŁAT W TERMINIE.

PRZYPOMINAMY, ŻE OBOWIĄZKIEM RODZICA JEST
PRZEKAZYWANIE INFORMACJI O NIEOBECNOŚCI UCZNIA W SZKOLE.
INFORMACJA  JEST KONIECZNA W ZWIĄZKU Z ODLICZENIAMI.     
NIEOBECNOŚĆ MOŻE BYĆ ZGŁASZANA JUŻ OD JEDNEGO DNIA.
POSIŁEK NIEODWOŁANY NIE PODLEGA ZWROTOWI.
                                                                                                                                                                                                          
 WPŁATĘ   NALEŻY DOKONAĆ DO DNIA:  10.01.2025R.

NUMER KONTA NA KTÓRE DOKONUJEMY WPŁATY ZA OBIADY :
     
       PKO BP  86 1020 2313 0000 3402 0573 3078
 ODBIORCA:  CUW UL.GRANICZNA 27, 40-017 KATOWICE
 
PROSIMY O DOKONYWANIE WPŁAT W WYŻEJ WYMIENIONYM TERMINIE.
BRAK WPŁATY BĘDZIE SKUTKOWAŁO NIE WYDANIEM POSIŁKU DLA UCZNIA.


Wydawanie obiadów
Klasy I-III: zgodnie z harmonogramem
Klasy IV-VI, przerwa 11:25-11:45, 12:30-12:50, 13:35-13:55
Klasy VII-VIII: przerwa 12:30-12:50, 13:35-13:55

chef, character, cook-1417239.jpg
20.01.2025-24.01.2025
poniedziałekZUPA: grochowa z ziemniakami i mięsem
kluski na parze z nadzieniem jagodowym polane sosem czekoladowym
kompot wiśniowy
wtorekZUPA: ogórkowa z ziemniakami, mięsem i śmietaną
kasza mix jęczmienno – gryczana
pieczeń z indyka duszona
surówka wielowarzywna z kapusty pekińskiej, marchewki, fasoli czerwonej, pora i oliwy z oliwek
kompot wieloowocowy
środaZUPA:  rosół drobiowy z lanym ciastem, jarzynami i mięsem
ziemniaki
bitki wieprzowe duszone z cebulką
kapusta biała gotowana z koperkiem
kompot truskawkowy
czwartekZUPA: barszcz biały z ziemniakami , mięsem i śmietaną
zapiekanka makaronowa z kiełbaską, papryką czerwoną, pieczarkami posypana wiórkami sera żółtego i ketchupem
kompot wieloowocowy
piątekZUPA:    szpinakowa z ryżem, mięsem i śmietaną
ziemniaki, kotlet z ryby
sałatka szwedzka z ogórka konserwowego i cebulki
kompot śliwkowy

Scroll to Top